Civil retssag

Retssag – en tvist mellem to eller flere parter

Hos Justa Advokatfirma kan vi hjælpe dig med at føre din retssag.

Hvad er en civil retssag?

Civile retssager handler om tvister mellem to eller flere parter, hvor der ikke er tale om kriminelle forhold. Ofte ønsker den ene part (sagsøgeren) den anden part (sagsøgte) dømt til at gøre noget bestemt. Det kan for eksempel være at betale et beløb, foretage eller ophøre med en nærmere bestemt handling eller anerkende en rettighed, som sagsøgeren mener at have i relation til den sagsøgte.

​Både enkeltpersoner, organisationer og offentlige myndigheder, som staten eller kommunerne, kan være parter i civile retssager, og de enkelte parter repræsenteres ofte af hver deres advokat.

​Hvad koster en civil retssag?

Ved en civil retssag er der forskellige omkostninger forbundet, hvorfor det er vanskeligt at give fast pris på civil retssag. Der skal tages højde for faktorer såsom omkostninger til advokat, modparten, retten samt andre eventuelle omkostninger.

​Få advokathjælp i civile retssager

Kontakt Justa Advokatfirma, hvis du har brug for juridisk rådgivning i forbindelse med civile retssager. Ring på telefon ​(+45) 75 71 10 00 eller skriv til info@justa.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.​

Kontakt os

Behandling af dødsboer

Hos Justa Advokatfirma i Vejle tilbyder vi assistance ved behandling af dødsboer.

Værgemål til konkrete behov

Justa Advokatfirma kan beskikkes i værgemålssager i Vejle og omegn.

Søger du en boligadvokat?

Rådgivning inden for køb og salg af fast ejendom og tilhørende forhold.