Boligadvokat – Vejle

​Er du på udkig efter en boligadvokat i Vejle?

​Hos Justa Advokatfirma tilbyder vi rådgivning inden for køb og salg af fast ejendom, herunder bygge- og miljøretlige forhold.

​En bolighandel er en stor økonomisk beslutning, der kan have konsekvenser mange år ud i fremtiden. Det er derfor vigtigt, at du som køber eller sælger er oplyst om alle forhold der har betydning for handlen.

​Hos Justa Advokatfirma er du sikret en advokat til din bolighandel med overblik over alle de juridiske faldgruber.

​Vi har erfaring med alt fra andelsbolig til sommerhus og tilbyder dig en god forståelse for de mange forskellige elementer i forbindelse med et salg eller boligkøb.

​Rådgivningen omfatter personlig juridisk rådgivning igennem hele handlen, udarbejdelse af købsaftale, indhentelse af dokumenter til brug for handlen, herunder tingbogsattest og servitutter, offentlig ejendomsvurdering, ejendomsdatarapport (mod gebyr på 360 kr. til staten), tilbud om ejerskifteforsikring, BBR-meddelelse, oplysning om ejendomsskat og forureningsrapport mv., udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse, koordinering af handlen med pengeinstitutter, frigivelse af købesum ved anmærkningsfrit skøde.

​Kontakt os for nærmere information

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvorfor hjælp fra en advokat til bolighandel er vigtig? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at varetage lige netop din sag.

Vi kan kontaktes på telefon (+45) 75 71 10 00 eller på mail info@justa.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med nærmere information.

Behandling af dødsboer

Hos Justa Advokatfirma i Vejle tilbyder vi assistance ved behandling af dødsboer.

Værgemål til konkrete behov

Justa Advokatfirma kan beskikkes i værgemålssager i Vejle og omegn.

Søger du en boligadvokat?

Rådgivning inden for køb og salg af fast ejendom og tilhørende forhold.